I miss writing again

7043.anime-girl-writing.gif-610x0

You know that feeling when you want to write but you don’t know what to write?

That comes to me this days. I miss that time when I can write to 10 pages a day. That words, that sentences just comes from my head through my fingers smoothly. Well, I used to write in Bahasa. But now it feels awkward to write using formal language. And when I want to write in English I got stuck on my vocabulary. Fyuu~

Should I just writing in Bahasa despite the awkwardness I feel?

I had too much things on my head that so complicated to write. I start with the titles, and … nothing. I couldn’t write it. So sad ๐Ÿ˜ฆ

Advertisements

Super Junior 2017 comeback without Kangin?

Letter by @drealb

Horray! Our King, our Super Junior oppa-deul will have their comeback this year!
I should feel happy for this, I Am. But, I can’t help to feel nervous waiting for SM confirmation about whose members will making comeback this year. Since we know that Kangin is currently under reflecting time for his fault.
We know he did something that he should never did. He did the same mistake twice. And yes, we are dissapointed to him. As well as his members. Especially his hyung, our leader, who feels so betrayed by his action.
But it’s been more than a year. And we miss him now. I hope K-Elf will forgive him now and embrace him again like we used to. Let’s not forget our prom15e to keep 13elieve on them.

The update we got about Kangin is just that he is busying himself by playing baseball. I feel happy seeing him smile like that. But he will shine more on stage.

Src : Kangin_Is_Mine IG

Still hoping that Kangin will join them coming back this year-end. We miss you, I miss you. I will always cheer you wherever you are.

Urineun Super Juni-o-eyo! Urineun Elpeu-eyo!

HE, who once filled my heart with LOVE

He.. who once filled my heart with love

How we used to be so close, I canโ€™t even remember how. It just happened like it has to be. With him for the first time I feel being loved and loving someone.

Dia yang sebenarnya sudah lama berada disekitarku, tiba-tiba masuk ke kehidupanku. Menjadi bagian dari hidupku, bagian dari hari-hari ku, bagian dari hatiku. For over than 2 years, I have never feel his existence. And suddenly my days becomes his. My days full of him. No day passed without him.

Kumulai hari ku dengan menyalakan komputer dan mengaktifkan aplikasi chatting ku. Aku bisa menghabiskan waktu berjam-jam duduk di depan komputer dan chatting hanya dengannya. Seharian bersama headset Bercerita hal yang terkadang sama sekali tidak penting, talking non-sense.

My days passed feeling the happiness. Is he my boy? Nope. We never state anything to our stats. In South Korea, they called it ‘some’. Just having a ‘something’ between us without any exact status. It was fun. But it was not last long.

Well, learning something here. Having relationship without commitment just wasted your time.

Anyway, you. Yes, You. The one who made me fluttering even just hearing your voice. The one who is willing tell the truth that this relationship will never work. The one who gave me a precious memories.
Thanks.

Love IS nothing

Love is crazy

Love is blind

Love has no rule

Love is tricky

You said “I love you”

Loving like it’s only us on this world

Loving like there is no tomorrow

Loving like they doesn’t matter

Loving like only our love is on top

Then you said “I don’t love you anymore”

Love becomes hurt

Love comes with pain

Love becomes dark

And LOVE turn into NOTHING

@drealb
October, 22 2016

Aku.. dan DIA

Aku mengenalnya
Aku menatapnya
Aku mengaguminya
Aku mencintainya

Dia tersenyum
Dia tampak bahagia
Dia cemberut
Dia tampak lelah

Aku mengenalnya
Aku merasakan yang dia rasakan
Aku tersenyum mewakili kebahagiannya
Aku menangis mewakili kesedihannya

Dia..
Dia takkan pernah menyadari bahwa aku ada
Aku..
Tetap mencintainya walau cintanya sama kepada semua penggemarnya

-Bisikan hati seorang fan girl-
@drealb
October, 21 2016

School 2013

School-2013-Korean-Drama_Korean-Stars_korean-dramas

Masih berasa gregetnya nonton drama yang baru aja kelar, School 2013. Ini tuh sekuel dari drama yang berjudul School, oleh karena itu School 2013 juga sering di sebut School Season 5. Sayang banget drama ini udah ending, padahal masih pengeeeen banget liat Jung Ssaem, Kang Ssaem, Go Nam Soon, Park Heung Soo, Song Ha Kyung, Lee Kang Jo, bahkan pasti bakal kangen ama si trio Oh Jung Ho, Lee Yi Kyung dan Lee Ji Hoon!

school2013

Drama ini bercerita tentang masalah sehari-hari seputaran anak sekolahan di Korea. Drama ini bahkan dapat pujian loh! Soalnya bener-bener menceritakan kejadian yang di alami anak sekolahan di Korea saat ini. Kalo mau baca artikelnya bisa baca disini. Tentangย bullying,ย kekerasan antar siswa yang terjadi di dalam ataupun di luar sekolah, masalah keluarga, kerasnya persaingan untuk meraih prestasi, rasa depresi yang dialami para siswa dalam belajar, dan persahabatan. Kalau boleh jujur sih, ceritanya kurang mantap diย love line. Tapi wajar aja sih! Judulnya aja School 2013, jadi lebih ke sekolah ceritanya.

schoolcc

Cerita-cerita persahabatannya sangat menyentuh dan mengharukan.

1. Go Nam Soon & Park Heung Soo

tumblr_mgqblsggYm1rqdzb7o1_500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Oh Jung Ho, Lee Yi Kyung & Lee Ji Hoon

trio jungho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Song Ha Kyung & Lee Kang Jo

QV24Go36

 

 

 

 

 

 

 

4. Geng yang ga pernah lepas dari peralatan kecantikannya

t-ara dani photos with school 2013 cast (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mereka juga ga cuman deket di Drama, tapi juga di luar lokasi syuting. Aiihh.. Pasti bakal kangen banget ama mereka!!

school2013 bts school-2013-selca-500x350 121206_LeeJongSuk_School2013 20130104_school2013-460x460 2013010210210347_1_rstarphw Pq94vK85 school

Sukses selalu deh buat semua cast & staff School 2013!!

school60